Bærum Hudlegekontor

Hudlegene Ragnar S. Faye og Anne Marie Loven - Bærum Hudlegekontor har adresse Slependveien 48, 1341 Slependen

Informasjon til pasienter som har eller ønsker time ved Bærum Hudlegekontor 2023

(oppdatert 09 januar 2023):


Kjære pasient!

Velkommen til Bærum Hudlegekontor!

Ved årsskiftet 22/23 fikk vi økt behandlingskapasitet. Da begynte i tillegg Hudspesialist Anne Marie Loven her på full tid, etter å ha jobbet som overlege på Rikshospitalets hudavdeling og senere på Volvats seksjon for hudsykdommer. Dette betyr at vi nå vil ha betydelig bedret tilgjengelighet og kortere ventetid for konsultasjon!

Ved årskiftet ble hudspesialistene Joar Austad og Nils-Jørgen Mørk pensjonister etter mange arbeidsår på Rikshospitalets hudavdeling og i deltidpraksis i Sandvika Bad ans. Vi takker for følget! Sandvika Bads tilbud er nå fusjonert inn i Bærum Hudlegekontor og vi forsøker å opprettholde den gode service.

Lysbehandling

Tilbudet om lysbehandling på kveldstid vil opprettholdes. Alle pasienter som skal ha lysbehandling kan nå møte alle hverdager mellom kl 08.00 og kl 19.00 (Foreløpig unntatt mellom kl 13 og 16 på fredager. Vi ber også om å unngå vår lunsjpause 11.50-12.20 (-12.40 på tirsdager)). Vi har fortsatt god kapasitet for lysbehandling og utvidet åpningstid.

Telefon

Telefonnr 67565750 (tidligere tilknyttet Sandvika Bad) er avviklet og erstattes av telefon: 67835000.

Telefontid er nå: Mandag-torsdag: 09:00-11:30 Fredag: 09:00-12:00 og alle hverdager: 16.00 til 18.30

Parkering

Vi beklager at gårdeier har sett seg nødt til å innføre parkeringsavgift.

Vi anbefaler å laste ned app fra Parkly eller Easypark og benytte en av disse for betalingstrekk. (Kamerafunksjon må godkjennes brukt i app’en).

Ved innkjøring uten aktuelle app’er kan man gå inn på Parkly.no og betale innen 48 timer, da unngås faktureringsgebyr

Hvis man ikke benytter app-løsning, vil det komme en betalingsgiro i posten og gebyr tilkommer. Vi beklager ulempene dette medfører.

Generell orientering:

Hvis du har luftveisinfeksjon, må du (selvfølgelig) holde deg hjemme.

Avbestilling av time

Avbestilling av time kan gjøres på telefon 67835000 eller via denne nettsiden, under kontakt oss

Prioritering

Pasienter henvist under mistanke om hudkreft og oppfølging etter føflekkreft vil prioriteres til konsultasjon på hudlegekontoret. Ventetiden for time ved andre, godartede hudlidelser kan dessverre bli lang, men vi har fortsatt relativt god kapasitet for vortebehandling, lysbehandling og fjerning av seborrhoiske vorter.

Videokonsultasjon

Vi kan tilby videokonsultasjoner (Confrere, GDPR-godkjent videolink) ved spesielle behov, der det kan være formålstjenlig. Du vil da få en SMS med angivelse av tidspunkt for videokonsultasjonen i god tid på forhånd. Vær tilgjengelig på din mobiltelefon når tidspunktet for timen kommer, så sender vi deg en videolink på SMS. En slik videokonsultasjon blir fakturert som vanlig, uten faktureringsgebyr, vil inngå i frikortgrunnlaget og frikort vil gjelde. Video-konsultasjoner er smittefrie, og man slipper reisekostnader og tidsbruk.

Hvis timen din pga annen sykdom må utsettes, lover vi deg høy prioritet for ny time.

Corona/Covid-tiltak

1. Alle pasienter bes vennligst om å rengjøre hendene med sprit eller håndvask ved ankomst. Hold fornuftig avstand til andre pasienter og personalet.

2. Pasienter som går til lysbehandling bes overholde generelle smittevernregler.

3. Personalet bruker fortsatt munnbind, primært for å unngå overføring av smitte fra en pasient til en annen. For pasienter er bruk av munnbind under besøket på hudlegekontoret frivillig.

Fremtidig situasjon er fortsatt litt usikker mht Covid-19, selv om pandemien kan se ut til å nærme seg slutten i Norge, telefonsvareren vår vil gi deg oppdatert informasjon.

Fra 01.01.23 kan hudlege Anne Marie Loven tilby konsultasjoner på alle hverdager, mellom kl 09 og 14, og onsdager frem til kl 18.30. Dr Loven er en meget erfaren hudlege som har sin spesialistutdanning fra Ullevål sykehus og Rikshospitalet. Hun har vært overlege på Hudavdelingen, Rikshospitalet, men har de senere år vært tilknyttet Hudseksjonen på Volvat, Majorstuen.

Fra 20.01.23 vil hudspesialist Olav Rogde Gramstad være tilsatt som vikar på fredager. Han er utdannet hudspesialist fra Sykehuset i Haugesund og Rikshospitalet. Han vært ansatt som overlege på Rikshsopitalet og drevet forskning med fokus på psoriasis.

Vennlig hilsen oss på Bærum Hudlegekontor,

Cicilie, Stine, Solgunn, Kari, Elisabeth, Christin, Anne Marie og Ragnar